çakır eğitim kurumları
Tanıtım Filmi Yayınlarımız English

YÜZME YAZ OKULU

«
Özel Çakır Eğitim Kurumları bünyemizde açılan Yüzme Yaz Okulu 15 Haziran - 3 Temmuz 2015 tarihleri arasında hizmet verecektir.

Çalışma Günleri Deneyimli takım antrenörleri eşliğinde, doğru teknikle yüzebilen sağlıklı sporcular yetiştirmek amacıyla açılan Yüzme Yaz Okulu'ndan öğrenciler 11.30-13.00 saatleri arasında yararlanacaklar.

Yaş Grupları 5-10 yaş grubundan her öğrencinin yararlanabileceği Yüzme Yaz Okulu'nda öğrenciler yüzme bilmeyenler, az bilenler ve bilenler olarak gruplandırılıyor.

Tesis bilgileri Özel Çakır Eğitim Kurumları’nın ozon sistemiyle klorlanan 25 metrelik yarı olimpik havuzu , 24 saat sıcak duş, hijyenik soyunma odaları, Milli Takımlar Antrenörü Durak Gültaş yönetiminde deneyimli antrenörler.

Ücret 3 haftalık kurs …………………………..300 TL

Kayıt İçin Gerekli Belgeler
• 1 adet fotoğraf
• Nüfus cüzdanı fotokopisi