çakır eğitim kurumları
Tanıtım Filmi Yayınlarımız English

KÜTÜPHANE

«
Okulun misyonuna paralel olarak eğitim öğretimin önemli birimlerinden biri olan kütüphanemiz, yaşam boyu öğrenenleri teşvik edici yaklaşımıyla hem öğrencilerimizin, hem öğretmenlerimizin, hem de velilerimizin kullanımına açıktır. Kütüphanemiz yüksek kullanım oranlarıyla sürekli gelişen çeşitli kaynaklara sahip bir merkezdir. Kütüphanemiz Türkçe, İngilizce, Almanca ve Fransızca dillerinde kitaplar, süreli yayınlar, görsel işitsel materyaller (CD, VCD, DVD, v.s.), elektronik kaynaklar gibi bilgi gereksinimini karşılayacak 23.000 kaynaktan oluşmaktadır.

Kütüphane işlemlerimiz; kataloglama, kayıt tarama, ödünç verme v.b. kütüphane programı ile bilgisayar üzerinden yapılmaktadır. Kütüphanemizdeki kaynaklara bilgisayar üzerinden şu işlemlerle ulaşabilirsiniz:

- Öncelikle Katalog Tarama Butonunu tıklayınız.
- Daha sonra Kitap Adı ya da Yazarını, Konu adını yazarak kitabın kütüphanede bulunup bulunmadığını, kütüphanede ise rafta mı, ödünç mü verildiğini öğrenebilirsiniz.
Sosyal Medya Hesaplarımız :
Lefkoşa Bulvarı(Orhaneli Yolu) Eğitimciler Cad.No:15 Nilüfer/BURSA
TEL: 0224 451 93 30 Fax:0224 451 06 73