çakır eğitim kurumları
Tanıtım Filmi Yayınlarımız English

ANAOKULUNDA DERSLER

«
Üniversite mezunu sınıf öğretmeni ve yardımcı öğretmenin sınıfta birlikte görev yaptığı Çakır Anaokulu'nda sınıf içi ders olarak; Türkçe, Fen, Matematik, Okuma- Yazmaya Hazırlık, Sanat Çalışmaları, Oyun ve Hareket, Serbest Zaman Etkinlikleri yer almaktadır. 4 yaş gruplarında ders saatleri 30 dakika, 5 yaş gruplarındaysa 40 dakikadır.

Çakır Anaokulu'nda; İngilizce, Müzik, Görsel Sanatlar, Bilişim Teknolojileri, Drama, Beden Eğitimi, Yüzme ve Halk Oyunları dersleri branş öğretmenleri tarafından yapılmaktadır.

Öğrencimizin kendini duygusal ve sosyal yönden düzgün bir şekilde ifade edebilmesi için Türkçe dersimiz büyük önem taşımaktadır. Konuklarla söyleşi, öykü, şiir ve bilmecelerle zenginleştirilen Türkçe derslerinin yanı sıra, Fen ve Matematik ile de bilimsel düşünme yolunda ilk adımlar atılıyor. Bilimsel altyapı ile beraber sosyal altyapının da oluşması açısından işlenen ünite konuları, gezi, gözlem ve deneylerle zenginleştiriliyor. Gezilerin yanı sıra davet edilen sanatçı, yazar ve alanında uzman kişiler de onlara farklı dünyanın kapılarını aralıyor. Öğrenciler ünite sonlarında performans sunumları ile de velilerinin karşılarına çıkıyorlar ve konuya ilişkin tüm öğrendiklerini paylaşıyorlar.

Görsel Sanatlar Atölyesi, duyularını ve estetik duygularını geliştirmek, duygu ve düşüncelerini yaptıkları sanatsal çalışmalarla ortaya koyabilmek için çalışan küçük sanatçılarla doluyor. Görsel Sanatlar derslerinde resimden, ebru çalışmasına ve seramik çalışmalarına uzanan bir dizi etkinlik gerçekleştiriliyor.

Çakır Anaokulu'nun ayırıcı özelliklerinden biri de öğrencilerin her gün İngilizce eğitimi almaları. Zengin materyaller ile desteklenen eğitimde, şarkı, öykü, oyunlar ve video dersleri ile İngilizcenin temelleri atılıyor. Müzik-Bilişim Teknolojileri-Halk Oyunları öğrencilerin kendilerini ifade ettikleri bir başka alan. Özel dizayn edilmiş Bilişim Teknolojileri Sınıfı da, öğrencilerin bilişim dünyasına adım attıkları bir yer.

Çakır Anaokulu'nda yüzmeyi, uzman antrenör ve eğitimcilerden öğrenmek gerçek bir ayrıcalık. Çakır Eğitim Kurumları'nın kapalı, yerden ısıtmalı, ozon sistemiyle klorlanan yüzme havuzunda öğrenciler için özel olarak sağlanan eğitici materyal ve oyuncaklarla atılan minik kulaçlar, geleceğin yüzücülerinin ilk adımları.
Sosyal Medya Hesaplarımız :
Lefkoşa Bulvarı(Orhaneli Yolu) Eğitimciler Cad.No:15 Nilüfer/BURSA
TEL: 0224 451 93 30 Fax:0224 451 06 73