• 27 OCAK

Masal gibi bir gün…

3. sınıflar “Masallar” ünitesini renkli organizasyonlarla gerçekleştirdiler. Nilüfer Belediyesi Misi Çocuk Kütüphanesine “Masal Dinletisi” etkinliğine katıldılar, okulda da masal gibi bir gün geçirdiler.

“Masallar” ünitesini işleyen 3. sınıflarımız, “Masal Dinletisi” etkinliğine katıldılar. Misi Çocuk Kütüphanesi sorumlusu Dilber Koç doğaçlama ve ses efektleri ile “Devin Kalbi” ve “Fare Baba” isimli iki masalı öğrencilerimize anlattı. Masallar dünyasına keyifli bir yolculuğa çıkan öğrencilerimiz, canlandırma ve oyunlarla dinletiye katkı koydular.

3. sınıflarımız “Masallar” ünitesi aktiviteleri kapsamında bir de “Masal Günü” düzenlediler. Masal gününe sevdiği bir masal kahramanının kostümü ya da kendi tasarladıkları bir objesi ile katılan 3. Sınıflarımız masallar ile dolu dolu bir gün geçirdiler. Okul bahçemizde pamuk prensesten kırmızı başlıklı kıza, Robin Hood’a farklı masal kahramanları oyunlar oynarken, öğrencilerimiz masalların büyülü dünyasına güzel bir yolculuk yaptılar. 3. sınıflarımız, “Masal Günü” kapsamında patlamış mısır eşliğinde, “Prenses ve Kurbağa” masalının film versiyonunu izlediler..